FAKÜLTEMİZDE ORYANTASYON GÜNLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22 Eylül 2022 Perşembe

20-22 Eylül 2022 tarihleri arasında Fakültemizde oryantasyon günleri etkinliği gerçekleştirildi. 20 Eylül 2022 tarihinde Ömer Halisdemir Konferans Salonunda fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda, Dekanımız Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ tarafından “Üniversite Yaşamına İlk Adım” dersi verildi. Ardından Öğrenci İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcımız Öğr. Üyesi Işıl DEMİRTAŞ, “Fakültenin Gelenekleri” adlı bir sunum gerçekleştirdi. Fakülte Sekreteri Sibel KILIÇASLAN’ın “Fakülte Yapılanması ve Mevzuat”, Öğrenci İşleri Şefimiz Tülay DİK’in ise “Öğrenci Bilgi Sistemi ve İşleyiş” adlı bilgilendirici sunumlarının ardından Doç. Dr. Murat SERÇEMELi’nin “Kariyer Olanakları” ve Dr.Öğr. Üyesi Hacı Mevlüt KARATAŞ’ın “Yurtdışı Kariyer Olanakları” sunumlarıyla ilk gün programı tamamlanmış oldu.

Oryantasyon programının 2. gününde İktisat ve İşletme Bölümlerinin tanışma ve tanıtım toplantıları gerçekleşti. 3. günde ise Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile Uluslararası İlişkiler Bölümünün tanışma ve tanıtım toplantılarının ardından Oryantasyon Programımız sona erdi.