Fakültemizde 2025-2026 Dönemi Risk Eylem Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

17 Eylül 2026 Perşembe

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim KURT başkanlığında, Fakültemiz Risk Yönetim Ekibi, 2025-2026 Dönemi Risk Eylem Planı kapsamındaki faaliyetleri değerlendirmek üzere bir araya geldi.

16.09.2026 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Fakültemizin sorumluluğunda bulunan risk kalemleri tek tek ele alındı ve bu kalemlere ilişkin yürütülen faaliyetler değerlendirildi.

2025-2026 Döenmi Risk eylem Planı çerçevesinde yürütülen risk yönetimi süreci kapsamında gerçekleştirilen bu toplantı, kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine ve operasyonel etkinliğin artırılmasına katkı sağlamakta, Fakültemizin kurumsal risk yönetimi ve kalite güvencesi anlayışını yansıtmaktadır.

Fakültemiz, risk yönetimi süreçlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.