ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

28 Kasım 2022 Pazartesi

08 Kasım 2022 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 08 Aralık 2022 Perşembe günü Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. Kat Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Yüksek Lisans-Doktora Dersliği 201 no’lu odada Saat: 13.00’da gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar 02 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Fakültemizin internet sitesinde belirtilen faks numarasına faks yoluyla veya e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.


ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ